Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Cerca i reemplaça

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Cerca o reemplaça text o formats al document actual.

Trieu Edita - Cerca i reemplaça

Ctrl+H

A la barra Estàndard, feu clic a

Icona
Cerca i reemplaça

Cerca

Introduïu el text que voleu cercar o seleccioneu una cerca anterior a la llista.

Les opcions de cerca estan llistades a l'àrea Opcions del quadre de diàleg

Reemplaça per

Introduïu el text de reemplaçament, o seleccioneu un text o un estil de reemplaçament recent de la llista.

Les opcions de substitució estan llistades a l'àrea Opcions del quadre de diàleg.

Opcions

When in Calc: Cel·les completesNomés paraules completes

Cerca paraules completes o cel·les idèntiques al text de cerca.

Endarrere

La cerca comença en el punt on es troba el cursor i continua cap al començament del fitxer.

Expressions regulars

Permet utilitzar comodins a la cerca.

Llista d'expressions regulars

Distingeix entre majúscules i minúscules

Distingeix entre majúscules i minúscules.

Només en la selecció

Cerca només les cel·les o el text seleccionats.

Cerca estils/Estils inclosos

Cerca text formatat amb l'estil que indiqueu. Activeu aquesta casella de selecció i, tot seguit, seleccioneu un estil a la llista Cerca. Per indicar un estil de reemplaçament, seleccioneu un estil a la llista Reemplaça per.

Note.png Un cop hàgiu seleccionat els atributs que voleu cercar, la casella Cerca estils situada a l'àrea Opcions del diàleg Cerca i reemplaça del LibreOffice Writer canvia a Estils inclosos.
Note.png Si voleu cercar un text els atributs del qual s'han definit mitjançant formatació i estils directes, activeu la casella de selecció Estils inclosos.

Comentaris

Al Writer, podeu seleccionar que els textos de comentari s'incloguin a les cerques.

Cerca d'atributs

Cerca per similitud

Cerqueu termes semblants al text que heu introduït a Cerca. Activeu aquesta casella i, tot seguit, feu clic al botó ... per definir les opcions de similitud.

Coincideix amb l'amplada del caràcter (només si s'han habilitat les llengües asiàtiques)

Distingeix les formes de caràcters de mitja amplada i d'amplada completa.

Semblança fonètica (japonès) (només si s'han habilitat les llengües asiàtiques)

Permet indicar les opcions de cerca per a notacions semblants utilitzades en un text en japonès. Activeu aquesta casella de selecció i feu clic al botó ... per indicar les opcions de cerca.

Opcions de cerca per al japonès

Cerca-ho tot

Cerca i selecciona totes les repeticions del text o del format indicat al document (només als documents del Writer i del Calc).

Cerca

Cerca la repetició següent del text o del format que cerqueu al document i la selecciona.

Reemplaça-ho tot

Reemplaça totes les repeticions de text o de format que voleu reemplaçar.When in Impress: Repetiu aquesta ordre fins que s'hagin aplicat tots les reemplaçaments a la diapositiva.

Reemplaça

Reemplaça el text o el format seleccionat que heu cercat i, tot seguit, cerca la repetició següent.

When in Writer: Atribut

When in Writer: Trieu els atributs de text que voleu cercar. Per exemple, si cerqueu l'atribut Tipus de lletra, l'aplicació detecta totes les repeticions del text que no utilitzen el tipus de lletra per defecte. Es troba tot el text que conté atributs de caràcters directament codificats i tot el text en què els estils modifiquen els atributs de caràcter.

When in Writer: Format

When in Writer: Troba les funcions de formatació específiques del text, com ara els tipus de tipus de lletra, els efectes de caràcter i les característiques del flux de text.

When in Writer: Sense format

When in Writer: Feu clic en el quadre Cerca o Reemplaça per i, tot seguit, feu clic en aquest botó per eliminar els criteris de cerca basats en formats.

When in Writer:

Note.png Els criteris de cerca per a atributs de formatació es mostren en el quadre Cerca o a Reemplaça per.

Mostra més o menys opcions. Torneu a fer clic en aquest

When in Calc: Cerca a

When in Calc: Fórmules

When in Calc: Valors

When in Calc: Cerca els caràcters que heu indicat als valors i als resultats de fórmules.

When in Calc: Comentaris

When in Calc: Cerca els caràcters que heu indicat als comentaris que s'han adjuntat a les cel·les.

When in Calc: Direcció de cerca

When in Calc: Determina l'ordre de cerca a les cel·les.

When in Calc: Per files

When in Calc: Per columnes

When in Calc: Cerca de dalt a baix a les columnes.

When in Calc: Extres

When in Calc: Cerca en tots els fulls

When in Calc: Cerca en tots els fulls del fitxer de full de càlcul actual.

Tanca

Tanca el diàleg i desa tots els canvis.

Tip.png Encara que tanqueu el diàleg Cerca i reemplaça, podeu seguir fent una cerca amb els últims criteris de cerca que heu introduït. Per fer-ho, premeu Maj+Ctrl+F.