Guetar y trocar

Jump to: navigation, search

Busca o sustitúi testu o formatos nel documentu actual.

Menú Editar - Guetar y trocar...

Ctrl+H

En barra Estándar, faiga clic en

Iconu
Activar/desactivar Busca

Guetar por

Escriba'l testu que quiera guetar o escueya una busca previa de la llista.

Les opciones de gueta apaecen nel área Opciones del diálogu

Trocar por

Escriba'l testu de sustitución, o escueya un testu o un estilu de sustitución recién na llista.

Les opciones de sustitución apaecen nel área Opciones del diálogu.

Opciones

When in Calc: Caxelles completesNamái pallabres completes

Busca toles pallabres o caxelles que seyan idéntiques al testu de la busca.

Escontra tras

La busca empieza na posición actual del cursor y recula hasta l'entamu del ficheru.

Espresiones regulares

Dexa usar comodinos nes busques.

Llista d'espresiones regulares

Busca esacta

Estrema ente caráuteres en mayúscules y minúscules.

Namái na seleición

Realiza la busca solamente nel testu o caxelles escoyíes.

Guetar estilos / Incluyir estilos

Busca nel formatu de testu col estilu qu'usté especifique. Escueya esti caxellu, y depués escueya un estilu dende la llista Guetar por. Pa especificar un estilu de troquéu, escueya unu dende la llista Remplazar por

Note.png N'escoyendo los atributos que quiera guetar, el cuadru Guetar estilos del área Opciones del diálogu Guetar y trocar de LibreOffice Writer camuda a Incluyir estilos.
Note.png Si deseya guetar testu que los sos atributos establecer por aciu formatu directu y estilos, escueya la opción Incluyir estilos.