Sisällysluettelon luominen

Jump to navigation Jump to search

Paras tapa sisällysluettelon valmisteluun on käyttää esimääriteltyjä otsikkojen kappaletyylejä, kuten "Otsikko 1", niihin otsikoihin, jotka sisällytetään sisällysluetteloon. Kun näitä tyylejä on käytetty, sisällysluettelo voidaan luoda vaivatta.

Sisällysluettelon luominen

1. Napsauta asiakirjassa lisättävän sisällysluettelon kohdalla.
  2. Valitse Lisää - Hakemistot ja luettelot - Hakemistot ja luettelot ja napsauta sitten Hakemisto/luettelo-välilehteä.
  3. Tyyppi-ruudussa valitse "Sisällysluettelo".
  4. Valitse vapaasti tarvittavat asetukset.
  5. Hyväksy OK:lla.

Jos halutaan käyttää erilaista kappaletyyliä sisällysluettelon merkintänä, merkitään Lisätyylit-valintaruutu Luo-alueella ja napsautetaan sitten valintaruudun viereistä (...) -painiketta. Määritä tyylit -valintaikkunassa napsautetaan tyyliä luettelossa ja sitten napsautetaan >> tai << -painiketta tyylin jäsennystason määrittämiseksi.

Sisällysluettelon päivittäminen

Tee jokin seuraavista:

• Napsauta kakkospainikkeella sisällysluetteloa ja valitse Päivitä hakemisto.
  • Valitse Työkalut - Päivitä - Kaikki hakemistot ja luettelot

Aiheeseen liittyvää

Hakemisto- tai sisällysluettelomerkinnän määrittäminen

Hakemistojen ja sisällysluetteloiden päivittäminen, muokkaaminen ja poistaminen

Hakemiston tai sisällysluettelon muotoilu

Hakemisto- ja luettelomerkintöjen muokkaaminen ja poistaminen

Aakkosellisten hakemistojen luominen

Käyttäjän määrittämät hakemistot

Lähdeluettelon luominen

Useita asiakirjoja kattavat hakemistot