Luvun nimi ja numero ylä- tai alatunnisteeseen

Jump to navigation Jump to search

Ennen kuin luvun tietoja voi lisätä ylä- tai alatunnisteeseen, pitää kappaletyylin jäsennysnumerointi asetella luvun otsikoille.

Kappaletyylin luominen luvun otsikoille

1. Valitse Työkalut - Jäsennysnumerointi.
  2. Valitse Kappaleen tyyli -ruudusta lukujen otsikoissa käytettävä kappaletyyli, esimerkiksi "Otsikko 1".
  3. Valitse lukuotsikoiden numerointitapa Luku-ruudussa, esimerkiksi "1,2,3...".
  4. Kirjoita "Luku" ja välilyönti Ennen-kenttään.
  5. Syötä välilyönti Jälkeen-kenttään.
  6. Hyväksy OK:lla.

Luvun nimi ja numero ylä- tai alatunnisteeseen

1. Käytä luvun otsikoille määritettyä kappaletyyliä asiakirjan ylätunnuksiin.
  2. Valitse Lisää - Ylätunniste tai Lisää - Alatunniste ja valitse alavalikosta käsiteltävän sivun sivutyyli.
  3. Napsauta sivun ylä- tai alatunnisteessa.
  4. Valitse Lisää - Kentät - Muu ja siirry Asiakirja-välilehdelle.
  1. Napsauta "Luku"-riviä Tyyppi-luettelossa ja "Luvun numero ja nimi"-riviä Muotoilu-luettelossa.
  2. Napsauta Lisää ja sitten Sulje.

Kullakin vallitsevaa sivutyyliä käyttävällä sivulla ylätunniste näyttää luvun nimen ja numeron.

Aiheeseen liittyvää

Ylä- ja alatunnisteista

Käsiteltävään sivuun perustuvan sivutyylin luominen

Erilaisten ylä- tai alatunnisteiden määrittäminen

Ylä- ja alatunnisteiden muotoilu