Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Abans de poder inserir la informació de capítol en una capçalera o en un peu, heu de definir les opcions de numeració d'esquemes per a l'estil de paràgraf que vulgueu utilitzar per als títols dels capítols.

Per crear un estil de paràgraf per als títols dels capítols

1. Trieu Eines - Numeració d'esquemes.
  2. Al quadre Estil, seleccioneu l'estil de paràgraf que vulgueu utilitzar per als títols dels capítols, com ara "Encapçalament 1".
  3. Seleccioneu l'estil de numeració per als títols de capítol al quadre Numeració, per exemple, "1,2,3...".
  4. Introduïu "Capítol" seguit d'un espai al quadre Abans.
  5. Introduïu un espai al quadre Després.
  6. Feu clic a D'acord.

Per inserir el nom i el número de capítol en una capçalera o en un peu

1. Apliqueu l'estil de paràgraf que hàgiu definit per als títols de capítol als encapçalaments de capítol del document.
  2. Trieu Insereix - Capçalera o Insereix - Peu i seleccioneu l'estil de pàgina per a la pàgina actual en el submenú.
  3. Feu clic a la capçalera o al peu.
  4. Trieu Insereix - Camps - Altres i feu clic a la pestanya Document.
  1. Feu clic a "Capítol" a la llista Tipus i a "Número i nom del capítol" a la llista Format.
  2. Feu clic a Insereix i a continuació feu clic a Tanca.

Les capçaleres de les pàgines que utilitzin l'estil de pàgina actual mostraran automàticament el nom i el número de capítol.

Temes relacionats

Quant a les capçaleres i els peus

Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

Definició de capçaleres i peus diferents

Formatació de capçaleres i peus