Inxertar el nome y númberu de capítulu nuna testera o pie de páxina

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Primero que pueda inxertar información sobre'l capítulu nuna testera o pie de páxina, primero tien de configurar les opciones de numberación de capítulos pal estilu de párrafu que deseye usar nos títulos de los capítulos.

Pa crear un estilu de párrafu pa títulos de capítulos

1. Escueya Ferramientes - Numberación de capítulos.
  2. Nel cuadru Estilu, escueya l'estilu de párrafu que desea usar pa los títulos de capítulos, por exemplu, "Testera 1".
  3. Escueya l'estilu de numberación pa los títulos de capítulu nel cuadru Númberu, por exemplu, "1,2,3...".
  4. Escriba "Capítulu" siguíu d'un espaciu nel cuadru Antes.
  5. Introduza un espaciu nel cuadru Dempués.
  6. Calque Aceutar.

Pa inxertar el nome y númberu de capítulu nuna testeres o pie de páxina

1. Aplique l'estilu de párrafu que definió nos títulos de los capítulos a les testeres de los capítulos del documentu.
  2. Escueya Inxertar - Testera o Inxertar - Pie de páxina, y, de siguío, escueya l'estilu de la páxina actual nel submenú.
  3. Asitie'l cursor na testera, con una pulsación del mur.
  4. Escueya Inxertar - Campos - Otros y, de siguío, faiga clic na llingüeta Documentu.
  1. Faiga clic en "Capítulu" na llista Tipu y "Nome y númberu del capítulu" na llista Formatu.
  2. Calque Inxertar y de siguío Zarrar.

La testera de cada páxina qu'usa l'estilu de páxina actual amuesa automáticamente el nome y el númberu del capítulu.

Temes rellacionaes

Tocante a les testeres y pies de páxina

Estilos de páxina a partir de la seleición

Definir testeres y pies de páxina distintes

Formateáu de testeres o pies de páxina