Ylä- ja alatunnisteiden muotoilu

Jump to navigation Jump to search

Ylä- tai alatunnisteen teksteihin voidaan käyttää suoraa muotoilua. Tekstin välistys voidaan säätää ylä- tai alatunnisteen kehyksen mukaisesti. Ylä- tai alatunnisteessa voidaan käyttää reunaa.

1. Valitse Muotoilu - Sivu ja valitse Otsikko tai Alatunniste -välilehti.
  2. Tee käyttämäsi välistysasetukset.
  3. Reunan tai varjon lisäämiseksi ylä- tai alatunnisteeseen napsauta Lisää-painiketta. Reuna/tausta-valintaikkuna avautuu.
  • Erotinviivan lisäämiseksi ylä- tai alatunnisteen ja sivun sisällön välille napsauta Viivojen järjestys -alueella olevan suorakulmion alalaitaa. Napsauta sen jälkeen viivatyyliä Tyyli-valintalistassa.
  • Ylä- tai alatunnisteen sisällön ja viivan välin säätämiseksi tyhjennä Synkronoi-ruutu ja anna sitten arvo Alareuna-ruutuun.

Aiheeseen liittyvää

Ylä- ja alatunnisteista

Käsiteltävään sivuun perustuvan sivutyylin luominen

Erilaisten ylä- tai alatunnisteiden määrittäminen

Luvun nimi ja numero ylä- tai alatunnisteeseen