Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Formatering af sidehoveder eller sidefødder

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Du kan anvende direkte formatering til teksten i et sidehoved eller en sidefod. Du kan også tilpasse afstanden af teksten i forhold til rammen for sidehovedet eller -foden eller anvende en kant til sidehovedet eller -foden.

1. Vælg Formater - Side og vælg så fanebladet Sidehoved eller Sidefod.
  2. Definer afstandsindstillingerne, som du vil bruge.
  3. For at tilføje en kant eller en skygge til sidehovedet eller sidefoden, klik Flere. Dialogen Kant/baggrund åbner.
  • For at tilføje en delelinje mellem hoved eller fod og sidens indhold klik på nederste kant af firkanten i området Linjearrangement. Klik på linjetypografi i boksen Typografi.
  • For at justere linjeafstanden mellem hovedet og linjen ryd boksen Synkronisér og indsæt så en værdi i boksen Bund.

Relaterede emner

Om sidehoveder og -fødder

Oprettelse af en sidetypografi baseret på den aktuelle side

Angivelse af forskellige sidehoveder og -fødder

Indsættelse af et kapitelnavn og -værdi i et sidehoved eller en sidefod