Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Formatació de capçaleres i peus

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Podeu aplicar formatació directa al text de la capçalera o del peu. També podeu ajustar l'espaiat del text de la capçalera o del peu en relació amb el seu marc, o bé aplicar-los una vora.

1. Trieu Format - Pàgina i seleccioneu la pestanya de Capçalera o peu.
  2. Definiu les opcions d'espaiat que vulgueu utilitzar.
  3. Per afegir una vora o una ombra a la capçalera o al peu, feu clic a Més. S'obrirà el diàleg Vora / fons.
  • Per afegir una línia de separació entre la capçalera o el peu de pàgina i el contingut de la pàgina, feu clic a la cantonada inferior del quadre de l'àrea Arranjament de línies. Feu clic en un estil de línia del quadre Estil.
  • Per ajustar l'espaiat entre el contingut de la capçalera o del peu de pàgina i la línia, desactiveu la casella Sincronitza i escriviu un valor al quadre Inferior.

Temes relacionats

Quant a les capçaleres i els peus

Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

Definició de capçaleres i peus diferents

Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu