Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Definere kanter for sider

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search
Warning.png I Writer kan du definere rammer for sidetypografier, ikke for individuelle sider. Alle ændringer, der bliver lavet på kanter anvendes på alle sider, der bruger den samme sidetypografi. Bemærk at sidetypografiændringer ikke kan fortrydes med fortryd funktionen i LibreOffice.

For at indstille en foruddefineret kanttype

1. Vælg Formater - Side - Kanter.
  2. Vælg en af standard-kanttypografierne i området Standard.
  3. Vælg en stregtype og farve for den valgte kanttype i området Streg. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer, som er inkluderet i den valgte kanttype.
  4. Vælg afstanden mellem kantlinjerne og sideindholdet i området Afstand til indhold.
  5. Klik på OK for at anvende ændringerne.

For at sætte en tilpasset kanttype

1. Vælg Formater - Side - Kanter.
  2. I området Brugerdefineret skal du vælge de kanter, som du ønsker, der skal optræde i et almindeligt layout. Klik på en kant i forhåndsvisningen for at ændre valget af en kant.
  3. Vælg en stregtype og farve for den valgte kanttype i området Streg. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer, som er inkluderet i den valgte kanttype.
  4. Gentag de sidste to trin for hver kant i rammen.
  5. Vælg afstanden mellem kantlinjerne og sideindholdet i området Afstand til indhold.
  6. Klik på OK for at anvende ændringerne.