Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Definició de vores per a objectes

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

En el Writer, podeu definir les vores d'objectes OLE, connectors, diagrames, gràfics i marcs. El nom del menú que s'utilitzarà variarà segons l'objecte seleccionat.

Per definir d'un estil de vora predefinit

1. Seleccioneu l'objecte per al qual vulgueu definir la vora.
  2. Feu clic a la icona Vores de la barra d'eines Objecte OLE o de la barra d'eines Marc per obrir la finestra Vores.
  3. Feu clic a un dels estils de vora predefinits. Amb aquesta acció es reemplaçarà l'estil de vora actual de l'objecte amb l'estil seleccionat.

Per definir d'un estil de vora personalitzat

1. Seleccioneu les cel·les de la taula que vulgueu modificar.
  2. Trieu Format - (nom de l'objecte) - Vores.
    Reemplaceu (nom de l'objecte) pel nom real del tipus d'objecte que hàgiu seleccionat.
  3. A l'àrea Definit per l'usuari seleccioneu la vora o les vores que vulgueu que apareguin en el format estàndard. Feu clic a una vora de la previsualització per commutar-ne la selecció.
  4. Seleccioneu un estil i un color de línia per a l'estil de vora seleccionat a l'àrea Línia. Aquests paràmetres s'apliquen a totes les línies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.
  5. Repetiu els dos darrers passos per a cada límit de la vora.
  6. Seleccioneu la distància entre les línies de les vores i el contingut de la pàgina a l'àrea Espaiat al contingut.
  7. Feu clic a D'acord per aplicar els canvis.