Uneko orrialdean oinarritutako orrialde-estiloa sortzea

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Orrialde-diseinua diseinatu eta diseinu horretan oinarritutako orrialde-estiloa sor dezakezu.

Adibidez, goiburuko jakin bat bistaratzen duen orrialde-estiloa eta beste goiburuko bat bistaratzen duen beste orrialde-estilo bat sor ditzakezu.

1. Ireki testu-dokumentu berri bat, aukeratu Formatua - Estiloak eta formatua, eta egin klik Orrialde-estiloak ikonoan.
  2. Egin klik Estilo berria hautapenetik ikonoan eta hautatu Estilo berriak hautapenetik azpimenuan.
  3. Type a name for the page in the Style name box, and then click OK.
  4. Egin klik bikoitza zerrendako izenean estiloa uneko orrialdeari aplikatzeko.
  5. Aukeratu Txertatu - Goiburukoa, eta aukeratu orrialde-estilo berria zerrendan.
  6. Idatzi goibururako testua. Kokatu kurtsorea testu nagusiaren arean, goiburukotik kanpo.
  7. Aukeratu Txertatu - Eskuzko jauzia.
  8. In the Type area, select Page break and then select “Default” from the Style box.
  9. Errepikatu 2-6 urratsak bigarren orri-estilo pertsonalizatu bat beste goiburu batekin sortzeko.

Inguruko gaiak

Goiburuko eta orri-oinei buruz

Goiburuko eta orri-oin ezberdinak definitzea

Goiburukoan edo orri-oinean kapitulu-izena eta -zenbakia txertatzea

Goiburukoei eta orri-oinei formatua ematea

Txantiloiak eta estiloak