Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Podeu dissenyar un format de pàgina i a continuació crear un estil de pàgina que hi estigui basat.

Per exemple, podeu crear un estil de pàgina que mostri una capçalera determinada i un altre estil de pàgina que mostri un altre tipus de capçalera.

1. Creeu un document de text nou, trieu Format - Estils i formatació i feu clic a la icona Estils de pàgina.
  2. Feu clic a la icona Estil nou a partir de la selecció i seleccioneu Estil nou a partir de la selecció en el submenú.
  3. Introduïu un nom per a la pàgina en el quadre Nom de l'estil i feu clic a D'acord.
  4. Feu doble clic al nom que es mostra a la llista per aplicar l'estil a la pàgina actual.
  5. Trieu Insereix - Capçalera i a continuació trieu el nou estil de pàgina de la llista.
  6. Introduïu el text que vulgueu incloure a la capçalera. Col·loqueu el cursor en l'àrea de text principal, fora de la capçalera.
  7. Trieu Insereix - Salt manual.
  8. Seleccioneu Salt de pàgina a l'àrea Tipus i, a continuació, seleccioneu "Per defecte" al quadre Estil.
  9. Repetiu els passos del 2 al 6 per crear un segon estil de pàgina personalitzat amb una altra capçalera.

Temes relacionats

Quant a les capçaleres i els peus

Definició de capçaleres i peus diferents

Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu

Formatació de capçaleres i peus

Plantilles i estils