Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Oletusmallin vaihtaminen

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Oletusmallissa on uuden tekstiasiakirjan oletusmuotoilun vaatimat tiedot. Tarvittaessa käyttäjä voi luoda uuden mallin ja käyttää sitä oletusmallina.

Oletusmallin luominen

  1. Luo asiakirja ja sille mieleisesi sisältö ja muotoilutyylit.
  2. Choose Tiedosto - Tallenna malliksi.
  3. Kirjoita Uusi malli -ruutuun uuden mallin nimi.
  4. Luokat-luettelosta valitse "Omat mallit" ja hyväksy sitten OK:lla.
  5. Valitse Tiedosto - Uusi - Mallit.
  6. Kaksoisnapsauta "Omat mallit" -kansiota.
  7. Napsauta luomaasi mallia ja valitse Aseta oletusmalliksi.
  8. Sulje valintaikkuna.

Aiheeseen liittyvää

Asiakirjamallin luominen

Mallit ja tyylit

Oletusmallien vaihtaminen