Kappaleiden reunaviivojen määrittäminen

Jump to navigation Jump to search

Esimääritellyn reunatyylin asettaminen

1. Sijoita kohdistin kappaleeseen, jolla määritellään reuna.
  2. Valitse Muotoilu - Kappale - Reunat
  3. Valitse yksi reunatyyleistä Oletus-alueella.
  4. Valitse valitulle reunatyylille viivatyyli ja väri Viiva-alueella. Näitä asetuksia käytetään kaikille reunaviivoille, jotka sisältyvät valittuun reunatyyliin.
  5. Valitse reunaviivan ja sivun sisällön väli Etäisyys sisällöstä -alueella. Etäisyydet ovat muutettavissa vain reunoissa, joille reunaviiva on määrätty.
  6. Hyväksy muutokset OK:lla.

Mukautetun reunatyylin asettaminen

1. Valitse Muotoilu - Kappale - Reunat
  2. Valitse Käyttäjän määrittämät -alueella yhteisellä asettelulla esitettävä(t) reuna(t). Napsauta esikatselussa reunaa vaihtaaksesi valintaa.
  3. Valitse valitulle reunatyylille viivatyyli ja väri Viiva-alueella. Näitä asetuksia käytetään kaikille reunaviivoille, jotka sisältyvät valittuun reunatyyliin.
  4. Toista kaksi viimeisintä vaihetta kaikille reunoille.
  5. Valitse reunaviivan ja sivun sisällön väli Etäisyys sisällöstä -alueella. Etäisyydet ovat muutettavissa vain reunoissa, joille reunaviiva on määrätty.
  6. Hyväksy muutokset OK:lla.