Indize eta taulen edukiak eguneratzea, editatzea eta ezabatzea

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search
  1. Kokatu kurtsorea indizean edo aurkibidean.

If you cannot place your cursor in the index or table of contents, choose LibreOffice - PreferencesTools - Options - LibreOffice Writer - Formatting Aids, and then select Enable in the Cursor in protected areas section.
  2. Egin klik eskuineko botoiaz eta aukeratu edizio modu bat menuan.

Indize edo aurkibideei aldaketak zuzenean ere egin diezazkiekezu. Egin klik eskuineko botoiaz indizean edo aurkibidean, aukeratu Editatu indizea/Taula, egin klik Indizea/Taula fitxan eta garbitu Eskuzkoa aldaketen aurka babestuta kontrol-laukia.

Inguruko gaiak

Aurkibideak sortzea

Indizeak eta aurkibideak eguneratzea, editatzea eta ezabatzea

Indize edo aurkibideei formatua ematea

Indize eta tauletako sarrerak editatzea edo ezabatzea

Indize alfabetikoak sortzea

Erabiltzaileak definitutako indizeak

Bibliografiak sortzea

Hainbat dokumentu barne hartzen dituzten indizeak