Indize edo aurkibideei formatua ematea

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Paragrafo-estilo ezberdinak aplikatzeko, esleitu hiperestekak sarrerei, aldatu indizeen diseinua eta aldatu indizeen atzeko planoaren kolorea Txertatu indizea elkarrizketa-koadroan.

Indize-maila bati beste paragrafo-estilo bat aplikatzeko

1. Egin klik eskuineko botoiaz indizean edo aurkibidean, eta aukeratu Editatu indizea/taula.
  2. Egin klik Estiloak fitxan.
  3. Egin klik Mailak zerrendako indize-maila batean.
  4. Egin klik aplikatu nahi duzun estiloan Paragrafo-estiloa zerrendan.
  5. Egin klik Esleitu botoian <.
  6. Sakatu Ados.

Aurkibide bateko sarrerei hiperestekak esleitzeko

Aurkibideko sarrerei erreferentzia gurutzatua hiperesteka gisa eslei diezaiekezu.

1. Egin klik eskuineko botoiaz aurkibidean eta aukeratu Editatu indizea/taula.
  2. Egin klik Sarrerak fitxan.
  3. In the Level list click the heading level that you want to assign hyperlinks to.
  4. Egitura arean, egin klik E# ikurraren aurreko koadroan, eta ondoren, Hiperestekan.
  5. Egin klik E karakterearen atzeko koadroan, eta ondoren, Hiperestekan.
  6. Repeat for each heading level that you want to create hyperlinks for, or click the All button to apply the formatting to all levels.

Inguruko gaiak

Aurkibideak sortzea

Indize edo aurkibideetako sarrerak definitzea

Indizeak eta aurkibideak eguneratzea, editatzea eta ezabatzea

Indize eta tauletako sarrerak editatzea edo ezabatzea

Indize alfabetikoak sortzea

Erabiltzaileak definitutako indizeak

Bibliografiak sortzea

Hainbat dokumentu barne hartzen dituzten indizeak