Indize alfabetikoak sortzea

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search
  1. Egin klik dokumentuan, testua txertatzea nahi duzun lekuan.
  2. Aukeratu Txertatu - Indizeak eta taulak - Indizeak eta taulak.
  3. Indizea/taula fitxan, hautatu Mota koadroko "Indize alfabetikoa".
  4. If you want to use a concordance file, select Concordance file in the Options area, click the File button, and then locate an existing file or create a new concordance file.
  5. Ezarri indizearentzako formatu-aukerak uneko fitxan edo elkarrizketa-koadro horretako beste fitxa batean. Adibidez, indizean letra bakarreko izenburuak erabili nahi badituzu, egin klik Sarrerak fitxan eta hautatu Bereizle alfabetikoa. Indizean mailen formatua aldatzeko, egin klik Estiloak fitxan.
  6. Sakatu Ados.
  7. Indizea eguneratzeko, egin klik eskuineko botoiaz indizean eta aukeratu Eguneratu indizea/taula.

Inguruko gaiak

Konkordantzia-fitxategia sortzea

Aurkibideak sortzea

Indize edo aurkibideetako sarrerak definitzea

Indizeak eta aurkibideak eguneratzea, editatzea eta ezabatzea

Indize edo aurkibideei formatua ematea

Indize eta tauletako sarrerak editatzea edo ezabatzea

Erabiltzaileak definitutako indizeak

Bibliografiak sortzea

Hainbat dokumentu barne hartzen dituzten indizeak