Ortografia eta gramatika egiaztatzea

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Testu-hautapen baten edo dokumentu osoaren ortografia eta gramatika eskuz egiazta ditzakezu.

Note.png {{{1}}}

Ortografia-egiaztatzea kurtsorea dagoen lekuan edo testu-hautapenaren hasieran hasten da.

1. Egin klik dokumentuan edo hautatu egiaztatu nahi duzun testua.
  2. Aukeratu Tresnak – Ortografia eta gramatika.
  3. When a possible spelling error is encountered, the Spellcheck dialog opens and LibreOffice offers some suggested corrections.
  4. Egin ekintza hauetako bat:

Zuzenketa onartzeko, egin klik iradokizunean, eta ondoren, Aldatu aukeran.

Editatu esaldia goiko testu-koadroan, eta egin klik Aldatu aukeran.

Hitz ezezaguna erabiltzaileak definitutako hiztegian gehitzeko, egin klik Gehitu aukeran.