Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Verificació ortogràfica i gramatical

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Podeu verificar manualment l'ortografia i la gramàtica d'una selecció de text o de tot un document.

Note.png {{{1}}}

La verificació ortogràfica s'inicia a la posició actual del cursor o al principi de la selecció de text.

1. Feu clic al document o seleccioneu el text que vulgueu verificar.
  2. Trieu Eines - Ortografia i gramàtica.
  3. Si es troba un possible error ortogràfic s'obre el diàleg Verificació ortogràfica i el LibreOffice us ofereix suggeriments de correcció.
  4. Realitzeu una de les accions següents:

Per acceptar una correcció feu clic al suggeriment i a continuació a Canvia.

Editeu la frase en el quadre de text de la part superior del diàleg i feu clic a Canvia.

Per afegir la paraula no reconeguda a un diccionari definit per l'usuari, feu clic a Afegeix.