Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Fjerne linjeskift

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Brug Autokorrekturfunktionen til at fjerne linjeskift, som forekommer inden i sætninger. Uønskede linjeskift kan forekomme, når du kopierer tekst fra en anden kilde og indsætter den i et tekstdokument.

Note.png Denne Autokorrektur-funktion virker kun på tekst, som er formateret med afsnitstypografien "Standard".
  1. Vælg Funktioner - Autokorrekturindstillinger.
  2. På fanebladet Indstillinger, vær sikker på at Kombiner enkeltlinjede afsnit fra 50% er valgt. For at ændre minimumsprocentdelen for linjelængden, dobbeltklik på indstillingen, og indtast så en ny procentdel.
  3. Klik på OK.
  4. Vælg den tekst der indeholder de linjeskift, som du vil fjerne.
  5. I feltet Anvend typografi på værktøjslinjen Formatering skal du vælge "Standard".
  6. Vælg Formater - Autokorrektur - Anvend.