Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Supressió de salts de línia

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Utilitzeu la funció de correcció automàtica per suprimir salts de línia presents dins de frases. Poden produir-se salts de línia no desitjats si copieu text des d'una altra font i l'enganxeu en un document de text.

Note.png Aquesta funció de la correcció automàtica només funciona amb el text formatat amb l'estil de paràgraf "Per defecte".
  1. Trieu Eines - Opcions de correcció automàtica.
  2. A la pestanya Opcions, assegureu-vos que la casella Combina els paràgrafs d'una línia si la longitud supera el 50% estigui activada. Per canviar el percentatge mínim per a la longitud de línia, feu doble clic a l'opció de la llista i introduïu-hi un altre percentatge.
  3. Feu clic a D'acord.
  4. Seleccioneu el text que conté els salts de línia que voleu suprimir.
  5. Al quadre Aplica l'estil de la barra Formatació, trieu "Per defecte".
  6. Trieu Format - Correcció automàtica - Aplica.