Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Funktioner efter kategori

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Dette afsnit beskriver funktionerne i LibreOffice Calc. De forskellige funktioner er opdelt i kategorier i Funktionsguiden.

Tip.png Du kan finde detaljerede forklaringer, illustrationer og eksempler på funktioner i Calc i OpenOffice.org Wiki.

Database

Dette afsnit omhandler funktioner med data arrangeret som én række data for en datapost.

Dato og klokkeslæt

Disse regnearksfunktioner bruges til at indsætte og redigere datoer og klokkeslæt.

Finansiel

Dette afsnit indeholder de matematiske finansfunktioner i LibreOffice Calc.

Information

Denne kategori indeholder Informationsfunktioner.

Logisk

Denne kategori indeholder de Logiske funktioner.

Matematisk

Dette afsnit indeholder de matematiske funktioner i Calc.

Matrix

Dette afsnit indeholder matrixfunktioner.

Statistisk

Denne kategori indeholder Statistikfunktionerne.

Regneark

Dette afsnit indeholder beskrivelser af Regnearksfunktioner samt et eksempel.

Tekst

Denne sektion indeholder beskrivelser af Tekst-funktionerne.

Tilføjelsesfunktion

Følgende beskriver og lister nogle af de tilgængelige tilføjelsesfunktioner.

Operatorer er også tilgængelige.