Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Hjälp

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

På Hjälp-menyn kan du öppna och använda hjälpsystemet i LibreOffice.

Hjälp för LibreOffice

Öppnar huvudsidan i LibreOffice-hjälpen för det aktuella programmet. Du kan rulla genom hjälpsidorna och du kan söka efter indexord eller valfri text.

ikon
LibreOffice-hjälp

Vad är detta

Visar aktiv hjälp under muspekaren tills användaren klickar igen.

ikon
Vad är detta?

Support

Visar information om hur du får support.

Om LibreOffice

Visar allmän programinformation som versionsnummer och copyright.

Närliggande ämnen

Versionsnummer

Sätta på och stänga av aktiv hjälp

Hjälpfönstret för LibreOffice

Hjälpassistenten, tipshjälp och aktiv hjälp

Index - nyckelordssökning i hjälpen

Söka - textsökningen

Administrera bokmärken

Innehåll - huvudämnena i hjälpen