Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Help

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Via het Help-menu kunt u het Help-systeem voor LibreOffice starten en bedienen.

Help voor LibreOffice

Opent de hoofdpagina van de LibreOffice-Help voor de huidige toepassing. U kunt door de Help-pagina's scrollen en naar indextermen of tekst zoeken.

pictogram
Help voor LibreOffice

Wat is dit

Schakelt uitgebreide Help-tips onder de muisaanwijzer in tot de volgende klik.

pictogram
Wat is dit

Support

Geeft informatie over het verkrijgen van ondersteuning.

Info over LibreOffice

Geeft algemene programma-informatie weer, zoals versienummer en copyrights.

Verwante onderwerpen

Versie- en buildnummers

Uitgebreide Help in- en uitschakelen

Het Help-venster van LibreOffice

Help Agent, tips en uitgebreide tips

Index - Op sleutelwoorden zoeken in de Help

Zoeken - Volledige-tekst zoekopdracht

Bladwijzers beheren

Inhoud - Belangrijkste Help-onderwerpen