Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Hjælp

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Hjælpemenuen giver dig mulighed for at starte og styre hjælpesystemet i LibreOffice.

LibreOffice Hjælp

Åbner hovedsiden for LibreOffice Hjælp for det aktuelle program. Du kan rulle igennem hjælpesiderne, og du kan søge efter nøgleord eller en tekst.

ikon
LibreOffice Hjælp

Hvad er dette

Aktiverer udvidede hjælpetips under musemarkøren indtil det næste klik.

ikon
Hvad er dette

Brugerhjælp

Viser information om hvordan man får hjælp.

Om LibreOffice

Viser generelle programinformationer såsom versionsnummer og ophavsrettigheder.

Relaterede emner

Versioner og frigivelser

Slå Udvidede tips til og fra

Vinduet LibreOffice Hjælp

Hjælpeagent, tips og udvidede tips

Indeks - Søgning på nøgleord i hjælpen

Søg - Fuldtekstsøgning

Administration af bogmærker

Indhold - Hovedemnerne i Hjælp