Warning: This Help page is relevant to LibreOffice up to version 6.0.
For updated Help pages, visit https://help.libreoffice.org.

Ajuda

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

El menú Ajuda permet iniciar i controlar el sistema d'ajuda de l'LibreOffice.

Ajuda de l'LibreOffice

Obre la pàgina principal de l'ajuda de l'LibreOffice per a l'aplicació actual. Podeu desplaçar-vos per les pàgines d'ajuda, i cercar termes indexats o qualsevol text.

icona
Ajuda de LibreOffice

Què és això?

Habilita la presentació d'indicadors d'ajuda ampliats sota la busca del ratolí fins que torneu a fer clic.

icona
Què és això?

Assistència

Mostra informació sobre com obtenir assistència.

Quant a l'LibreOffice

Mostra informació general del programa, com ara el número de versió i els copyrights.

Temes relacionats

Versions i números de compilació

Activació i desactivació dels consells ampliats

La finestra d'ajuda de l'LibreOffice

Agent d'ajuda, consells i consells ampliats

Índex - Cerca de paraules clau a l'Ajuda

Cerca - Cerca a tot el text

Gestió de les adreces d'interès

Contingut - Els temes d'ajuda principals